Inici ViesBarcelonaMontserratFrares Realitat Virtual al Lloro (Montserrat)

Realitat Virtual al Lloro (Montserrat)

per jordi.ceballos@gmail.com

Oberta al 1994 per Joan Carles Albacete, Joan Carles Salgado i Joan Manuel Herrero “Yuma”, tots ells membres de la Secció GEAM (Grup d’Escalada i Alta Muntanya) del Club Muntanyenc l’Hospitalet. La via es troba força equipada i és interessant perquè recorre íntegrament tot el vessant nord del Lloro.

La primera part transcorre per una canal encaixonada amb alguns trams de xemeneia, i gradualment es va posant cada vegada més vertical/desplomat fins acabar superant un sostre per accedir al cim del Lloro amb un ambient magnífic. Al tram de baix hi ha diversos llargs que es poden enllaçar sense cap problema. Compte en anar-hi amb risc de pluges, ja que per la canal de baix pot acabar baixant un munt d’aigua.

Orientació

Nord

Aproximació

Des de Can Maçana prenem el GR cap al Monestir. Passada la Cadireta prenem un trencall a la dreta cap a Coll de Porc, el següent a l’esquerra, passem per davant del Bisbe i aviat arribem a l’alçada del Lloro. La via comença a la canal que hi ha entre l’Asiàtica (a l’esquerra) i el Lloro (a la dreta). Hi ha 2 spits per fer reunió a peu de via.

Material

25 cintes, friends del Totem blau al verd i estreps.

Descens

Un ràpel de 50 m. El podem fraccionar fent un primer ràpel curt fins a l’arbre i així evitar problemes de fregament.

Cordada

David Hita, Edu Garcia Palma i Jordi Ceballos


Rocacalenta és un projecte sense ànim de lucre, però requereix unes despeses anuals per funcionar. S'agraeix qualsevol aportació.

Donacions

També et pot interessar