Inici ViesBarcelonaMontserratFrares Bestiota de Bosc a l’Agulla Inferior del Pas del Príncep (Montserrat)

Bestiota de Bosc a l’Agulla Inferior del Pas del Príncep (Montserrat)

per jordi.ceballos@gmail.com

Bestiota de Bosc va ser oberta l’any 1988 pel Joan Armengol en solitari.  La via es troba a l’Agulla Inferior del Pas del Príncep, una agulla on també podem fer la via normal que puja pel vessant nord (un itinerari molt ràpid i agradable).

El Cesc ha proposat la Bestiota de Bosc perquè volia practicar una mica de pitonatge i ha estat una bona elecció, ja que cal pitonar diversos passos seguits i en cas de fallar hi ha una expansió per sota, així que està bé per iniciació. Un cop superat el tram de pitonar, podrem gaudir de roca boníssima en lliure fins al cim.

Orientació

Oest

Aproximació

Des de Can Maçana anem fins al Refugi Vicenç Barbé i prenem el camí que va planejant cap a Frares. A la poca estona arribem a un bon mirador on veiem les Agulles del Pas del Príncep. Continuem pel camí evident fins al coll, on tenim a la nostra dreta l’l’Agulla Inferior del Pas del Príncep. Voregem l’agulla per la dreta i arribem de seguida a la via.

Material

10 cintes, 3 universals curts/mitjans, alguna falca, friends fins al Camalot #0.5 i estreps

Descens

Un ràpel de 25m cap al vessant nord

Cordada

Cesc Aldabó i Jordi Ceballos


Rocacalenta és un projecte sense ànim de lucre, però requereix unes despeses anuals per funcionar. S'agraeix qualsevol aportació.

Donacions

També et pot interessar