Inici ViesBarcelonaMontserratEcos Temple del Sol + Anglada-Guillamón al Faraó (Montserrat)

Temple del Sol + Anglada-Guillamón al Faraó (Montserrat)

per jordi.ceballos@gmail.com

Aquesta és una magnífica combinació per accedir al cim del Faraó. Comencem pel Temple del Sol al Faraonet, oberta l’any 1988 per Joan Rovira i Vicenç Mestres. A continuació, enllacem amb l’Anglada-Guillamón al Faraó, que va ser oberta l’any 1960 per Josep M. Anglada i Francesc Guillamón.

Ens feia respecte la Temple del Sol perquè parlaven d’una reunió xunga a una savina morta, però a pocs metres n’hi ha una altra que està la mar de bé, així que cap problema. Després també patíem pel descens exposat del Faraonet, però és molt fàcil i es pot protegir perfectament amb aliens, així que no cal patir per cap de les dues coses.

Orientació

Sud

Aproximació

Deixem el cotxe a l’aparcament de Can Jorba (enllaç a Google Maps), o al restaurant de la Vinya Nova (enllaç a Google Maps). Anem fins a Can Jorba, seguim uns 500 m en direcció oest i prenem el corriol del Torrent de la Coma d’en Pastor (marques grogues), que ens porta directes al Faraó, i just a sota tenim el Faraonet.

Material

14 cintes, tricams fins al vermell, fissurers, 3 xapes recuperables i friends fins al Camalot #0.75

Descens

Ràpel d’uns 15 m cap a l’est i desgrimpem amb compte fins al collet (o ràpel d’uns 40 m des d’una instal·lació). Baixem per la canal i desfem el camí d’aproximació.

Cordada

Ricard Rofes i Jordi Ceballos


Rocacalenta és un projecte sense ànim de lucre, però requereix unes despeses anuals per funcionar. S'agraeix qualsevol aportació.

Donacions

També et pot interessar