Inici EscaladesLa NogueraVilanova de Meià Altres Límits a la Roca Alta (Vilanova de Meià)

Altres Límits a la Roca Alta (Vilanova de Meià)

per admin

Altres Límits és una via del Joan Vidal (“Indi”) que es troba a l’extrem dret de la Roca Alta. Es una via ràpida que té alguns trams xulos de plaques vilanovines, una bona opció per combinar amb alguna altra via de la paret.

Orientació:  Sud

Regulacions:  La via no està afectada per regulacions d’escalada

Aproximació:  Des de Vilanova de Meià seguim la carretera amunt uns 3 km i prenem una pista a l’esquerra (senyal que indica Ermita de Meià). Anem tirant una estona, deixant enrere alguns trencalls i quan comencem a estar a prop de la Roca Alta, prenem una pista a la dreta i aparquem a la esplanada que hi ha a N 42º 00.999′ E 1º 00.541′ (enllaç a Google Maps). Seguim a peu per la pista, i de seguida un corriol evident s’enfila fins a l’inici del Diedre Farreny. Anem resseguint la paret cap a l’est fins que aquesta va perdent alçada, i la via comença a una espècie d’agulla que es troba separada de la paret per una canal herbosa.

Material:  Cintes i friends fins al Cam #2

Descens:  Tenim dues opcions:

  • Si no volem fer cap altra via, podem sortir caminant amunt i a l’esquerra fins al cim de la Roca Alta i, un cop al coll, baixar per camí fitat fins al cotxe.
  • Si volem fer una altra via propera, llavors ens convé més anar a la dreta fins a una mena de collet, anem baixant amb compte pel lloc més evident, i acabem arribant a la R1 de la Altres Límits, des d’on arribem a terra amb un únic ràpel d’uns 35 metres.

Cordada:  Pau Carnicero i Jordi Ceballos

També et pot interessar