Inici ViesBarcelonaMontserratFrares Anglada-Cerdà a la Boleta Foradada (Montserrat)

Anglada-Cerdà a la Boleta Foradada (Montserrat)

per jordi.ceballos@gmail.com

L’Anglada-Cerdà va ser oberta l’any 1965 per Josep M. Anglada i Joan Cerdà. Es una via del tot recomanable a Montserrat Nord, amb molta auto-protecció, amb una escalada variada i amb bon ambient. A destacar la magnífica bavaresa de la tercera tirada. Val la pena completar l’ascensió fent la Normal a la Boleta Foradada i així pujarem al cim de l’agulla.

Orientació

Nord

Aproximació

Des de Can Maçana prenem el GR cap al Monestir. Passada la Cadireta prenem un trencall a la dreta cap a Coll de Porc, i abans d’arribar al Bisbe trobem un corriol a mà dreta cap a la paret. Flanquegem uns metres i de seguida arribem a peu de via. Per accedir a la R0 cal fer una grimpada de III, ens podem encordar per pujar més tranquils.

Material

20 cintes, friends fins al Camalot #4, fissurers grans i estreps

Descens

Des de la darrera reunió voregem la bola cimera per l’esquerra i arribem a la banda contrària de la bola. Aquí podríem fer la via Normal o baixar al collet amb una petita desgrimpada. Baixem al Camí Alt de Frares (marques blaves) i el seguim a la dreta fins a la Canal Ampla, des d’on anem al Refugi Vicenç Barbé.

Cordada

Rafa Cuadrado i Jordi Ceballos


Rocacalenta és un projecte sense ànim de lucre, però requereix unes despeses anuals per funcionar. S'agraeix qualsevol aportació.

Donacions

També et pot interessar