Inici ViesBarcelonaMontserratFrares Anglada-Cerdà a la Boleta Foradada (Montserrat)

Anglada-Cerdà a la Boleta Foradada (Montserrat)

per jordi.ceballos@gmail.com

L’Anglada-Cerdà va ser oberta l’any 1965 per Josep M. Anglada i Joan Cerdà. Es una via del tot recomanable a Montserrat Nord, amb molta auto-protecció, amb una escalada variada i amb bon ambient. A destacar la magnífica bavaresa de la tercera tirada. Val la pena completar l’ascensió fent la Normal a la Boleta Foradada i així pujarem al cim de l’agulla.

Orientació

Nord

Regulacions

La via no està afectada per regulacions d’escalada

Aproximació

Des de Can Maçana prenem el GR cap al Monestir. Passada la Cadireta prenem un trencall a la dreta cap a Coll de Porc, i abans d’arribar al Bisbe trobem un corriol a mà dreta cap a la paret. Flanquegem uns metres i de seguida arribem a peu de via. Per accedir a la R0 cal fer una grimpada de III, ens podem encordar per pujar més tranquils.

Material

20 cintes, friends fins al Camalot #4, fissurers grans i estreps

Descens

Des de la darrera reunió voregem la bola cimera per l’esquerra i arribem a la banda contrària de la bola. Aquí podríem fer la via Normal o baixar al collet amb una petita desgrimpada. Baixem al Camí Alt de Frares (marques blaves) i el seguim a la dreta fins a la Canal Ampla, des d’on anem al Refugi Vicenç Barbé.

Cordada

Rafa Cuadrado i Jordi Ceballos


Rocacalenta és un projecte sense ànim de lucre, però requereix unes despeses anuals per funcionar. S'agraeix qualsevol aportació.

Donacions

També et pot interessar