Inici EscaladesBarcelona i rodaliesSant Llorenç del MuntLa Mola Interior a la Cova del Drac (Sant Llorenç)

Interior a la Cova del Drac (Sant Llorenç)

per admin

Curiosa via que s’enfila per l’interior de la Cova del Drac, és una via curteta però espectacular i es protegeix de conya amb friends, una via ben recomanable. La primera tirada puja per la placa, uns passos de xemeneia i fem reunió a la repisa. La segona tirada és molt xula, ja que cal anar avançant amb el buit sota les cames i travessar a l’altra banda de l’escletxa, reunió de burins i 1 femella d’espit (recomanable fer-la per evitar fregament). La darrera tirada flanqueja a la dreta, s’enfila pel diedre amunt i fem reunió als arbres del cim. Per a més informació podem consultar la web de santllors.

Orientació:  Sud-est

Regulacions:  La via no està afectada per regulacions d’escalada.

Aproximació:  Des de Terrassa anem a Matadepera i aparquem a Can Robert, a la coordenada N 41º 37.976′ E 2º 00.200′ (enllaç a Google Maps). Prenem el camí en direcció a Can Pobla i remuntem per la Canal de l’Abella fins a la Cova del Drac. Recomanable consultar un plànol del Parc si no coneixem la zona. Per accedir a la via hem d’entrar dins la Cova del Drac, i de seguida reconeixem la foto de la primera tirada.

Material:  6 cintes, friends fins al Cam #3, tricams i una baga. Si fem la segona reunió ens caldran 2 xapes recuperables i 1 xapa d’espit.

Descens:  Un ràpel d’uns 25 m des del cim, i desfem el camí d’aproximació.

Cordada:  Pablo Creus i Jordi Ceballos

També et pot interessar